SIRIUS 66

A la revista número 66 de Sirius us deixem lectures recomanades, us mostrem les obres dels Jocs Florals 20-21, que són molt interessants!, parlem del tema general de l’escola: La natura, i esperem que de manera totalment excepcional, en aquesta edició, parlem del CONFINAMENT, que després d’haver tingut un curs 2019-20 tant difícil per a tots i totes, petits i grans, pares i mares, avis i àvies i mestres… hem pensat que a la revista estaria bé tenir-ne una secció perquè quedi el record dels moments viscuts aquests mesos. Per sort, hem pogut desenvolupar el curs 20-21 amb presencialitat i amb molta, MOLTA, cura de seguir totes les normes per tal de poder desenvolupar un curs presencial i veient-nos dia a dia! I ho hem fet. Felicitats per tota la feina que s’ha fet, i veient lo bé que ho han fet l’alumnat només dir-vos: Endavant i molta salut!

LLEGEIX SIRIUS 66

SIRIUS 65

A la revista número 65 de Sirius us deixem lectures recomanades, les visites dels autors a l’escola de Ricardo Alcántara i Anna Manso, parlem del tema general de l’escola: L’Enginy, i tot de lectures originals dels alumnes des dels més petits als més grans; poesia, còmics,… Molt més a l’interior de la revista. T’ho perdràs?

LLEGEIX SIRIUS 65

SIRIUS 64

A la revista número 64 de Sirius us deixem lectures recomanades, la visita de Joan de Déu Prats, Eulàlia Canal, Jocs Florals, i tot de lectures originals dels alumnes des dels més petits als més grans; poesia, còmics,… Prepara’t per sorprendre’t!

LLEGEIX SIRIUS 64

SIRIUS 63

A la revista número 63 de Sirius us deixem un article de Joan Turú (Il·lustrador i educador infantil) Analfabets Visuals, la vista d’Àngels Freixenet (escultora), una mica de cada classe, Christopher l’auxiliar de conversa, entrevista a Joel Abad un pare molt visual!… Molt més, no t’ho perdis!!

LLEGEIX SIRIUS 63

SIRIUS 62

A la revista número 62 de Sirius des de l’editorial amb Pep Tort “A cau d’orella”, seguim amb les recomanacions del llibres per a casa etapa, ens visita Bernadette Cuxart (Il·lustradora, mestra, crafter, mare, de poble i de ciutat…), ens visita Ricardo Alcántara; l’escriptor màgic. A Cicle mitjà, ens visita Anna Manso. Us deixem uns títols dels Jocs Florals: El càmping de la piscina (EI4), La bruixa i el castell encantat (EI5), La medusa que volia tenir ales (1r), La mosca (1r), El millor amic de l’Alba (2n), El cavaller (2n), El planeta de la por (3r), Els sentiments (3r), còmic: La història de l’ós (3r), Del present al futur (4t), El dret a viure en llibertat (4t), El primer vol d’un ratpenat (4t), Els desitjos de la Nuna (5è), Les i els mestres de 5è, Robatori a París (5è), La Maria i els seus somnis (6è), Espill (6è), Una amistat trencada (6è)…

I molt més…

LLEGEIX SIRIUS 62