JOCS FLORALS 2021

ACTE TELEMÀTIC DELS JOCS FLORALS I PREMI ALBA

A l’Espill hem realitzat l’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals i Premi Alba i, tot i que a causa de la situació en què ens trobem, ha hagut de ser telemàtic, l’hem viscut amb molta il·lusió i amb els nervis a flor de pell.

Com cada curs els nens i nenes de l’Espill elaboren, amb l’acompanyament dels/les mestres, diverses creacions literàries que presentem a aquest concurs.

Els més petitons, els infants de Llar d’infants i d’EI3, són els encarregats de fer una proposta artística per guarnir els espais on es realitza l’acte.

A part de les categories de prosa, còmic i poesia que realitzem a les aules, també comptem amb la participació de creacions de prosa per a la modalitat mixta, on les famílies treballen en equip amb els seus fills i filles i creacions poètiques proposades per les famílies pel premi Alba.

Després de l’acte, hem compartit les obres guardonades tot fent-ne la lectura entre alguns grups classe guardant les distàncies i a l’aire lliure. Ha estat la manera de compartir amb els nostres companys i companyes les nostres obres.