SETMANA DE LA CIÈNCIA

Del 12 al 21 de novembre hem commemorat la SETMANA DE LA CIÈNCIA d’una manera molt especial. Per començar aquesta setmana tan emblemàtica, hem rebut la visita d'en Marc Boada que ens ha fet gaudir d'allò més de la ciència. A més, al llarg de la setmana, hem anat fent diferents propostes de caire científic que ens han permès descobrir coses fascinants.

 

Les Coves, les Cabanes, els Dòlmens i els Cromlecs (Educació Infantil) han indagat i investigat al Niu de Descoberta, el qual s’ha convertit en un espai de ciència de lliure elecció amb propostes relacionades amb continguts científics: densitat, magnetisme, model ésser viu, pesos…

El Clan dels Arqueòlegs i el Clan de les Fogueres (Cicle Inicial) han fet fòssils i han creat aerògrafs a l’estil paleolític per aprendre com pintaven a la prehistòria.

 

El Clan dels Mamuts i dels Menhirs mitjançant un aerògraf prehistòric s’han preguntat: “si el canvi climàtic, pujarà el nivell del mar?” També, s’han qüestionat: “l’aire pesa i ocupa espai?”. I, per últim, s’han endinsat en el repte: Com d’àcida és l’aigua de la pluja que ha caigut?

 

Ha sigut una setmana plena d’hipòtesis i coneixements així que… A SEGUIR INVESTIGANT I DESCOBRINT!