CLASSES DE 5è i 6è

Parades de colors.. i olors!

Avui 25 de maig de 2022, després de dues edicions prorrogades, hem pogut tornar a muntar les parades del mercat de la plaça de les Oques de productes variats que hem creat les cooperatives escolars Mans (5è) i Picoop (6è).

 

Així doncs, el dia d’avui ha estat una oportunitat per posar de manifest tota la feina que hi ha darrere el procés de creació d’una empresa cooperativa. Hem omplert les taules de productes variats com olis essencials, espelmes i sals de banys (Picoop). O bé, sabons, fundes de llibres i portalàmpades. Així, doncs, ja veieu que els colors i les olors hi eren molt presents, però no només: també altres detalls que passen més desaparcebuts però que han estat completament necessaris com els CIF i els permisos de venda que expedeix l’Ajuntament, els cartells informatius, els panells decoratius, els productes fabricats i  tot allò que s’ha decidit de forma assembleària i  compartida. El treball en equip de forma omnipresent ha estat en cada detall de les nostres parades.

 

Hem lluït els nostres productes,però sense adonar-nos-en, hem lluït la suma dels esforços de totes nosaltres. La posada en escena d’avui ha estat la cirereta de tot aquest procés creatiu i cooperatiu!

NOTÍCIA AL DIARI DE LES PARADETES DE LES COOPERATIVES ESCOLARS:Dins el Programa de Cultura Emprenedora a l'Escola (CuEmE).Llegeix-la AQUÍ

També ha sortit la notícia a Regió7